İletişim Hattı +90 388 232 7336
KİMYASAL ANALİZ

Hububat bakliyat ve yağlı tohumlarda ; ham yağ miktarı, ham protein, ham selüloz, kül, silis

İrmik,un ve mamullerinde ;  Kuru gluten ,kül, silis, asidite, protein,

Makarnada ; Kuru gluten, kül, silis, asidite, protein, tuz 

Nişastada ; kül, asidite

İç yağlarda (donyağı) ; yağ miktarı tayini, asidite tayini , tuz miktarı tayini

Hidrojene nebati yağlarda ; yağ miktarı tayini, asidite, peroksit sayısı

Hayvani yağlarda (süt yağları) ; yağ miktarı tayini, asidite, tuz miktarı, boya Aranması, RM derecesi

Kepeklerde ; yağ miktarı, protein, kül, selüloz,nişasta

Yağ asitleri,topraklı yağlarda ; yağ analizi

Küspelerde ; yağ, protein, kül, selüloz

Peynirlerde ;yağ miktarı,tuz miktarı, asidite

Sabunlarda ; yağ asitleri,serbest kalevi, sabunlaşmamış yağ, alkolde erimeyen madde, tuz

Yapağı ve Tiftikte ; yağ miktarı

Nebati margarinlerde ; Yağ miktarı, asidite, peroksit sayısı, tuz miktarı, boya aranması, susam yağı aranması

Nebati yağlarda ; sabunlaşma sayısı, iyot sayısı, sabunlaşmayan madde, serbest yağ asitleri, peroksit sayısı, sabun miktarı, yabancı yağ deneyleri

Fındıkda (iç) ; asidite şeklindedir.

 

Labaratuvar Menü

Nİğde Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi