İletişim Hattı +90 388 232 7336
Haberler

NEFES KREDİSİ YENİDEN BAŞLADI

  • 30.04.2020
  • nigde

Geçtiğimiz yıllarda da defalarca başarı ile gerçekleştirilen TOBB Nefes Kredisi Projesi yeniden başlatıldı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) finansmana erişimde yaşadıkları sıkıntılara fayda sağlamak amacıyla Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) öncülüğünde, Niğde Ticaret Borsasının da katkıları ile TOBB Nefes Kredisi Projesi başlatıldı.

Konu ile ilgili açıklama yapan Niğde Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı Zafer Uyanık; “Özellikle küresel çapta etkisini gösteren corona virüs salgını sonrası alınan önlemler neticesinde birçok işletmemiz haftalardır kapalı durumda kalmıştır. Bu zaman aralığında Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeler (KOBİ) başta finansman olmak üzere bir çok alanda ciddi sıkıntılar yaşamıştır. Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin (KOBİ) içerisinde bulundukları bu zor zamanlarda acil ve öncelikli giderlerini karşılamayı amaçladık.

TOBB Nefes Kredisi Projesi kapsamında Borsamız Nefes Kredisi için finansman karşılığı ayırdığı tutar 1 milyon lira olup, üyelerimize kullandırılmak üzere toplam 10 milyon TL tutarında bir kaynak sağlamış olduk. Üyelerimiz bugünden itibaren Nefes Kredisi’nden faydalanmaya başlayacak.

  • NEFES KREDİSİ YENİDEN BAŞLADI

Nİğde Ticaret Borsası Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metnine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Devam etmeniz halinde, kabul etmiş olursunuz.

Tamam
Whatsapp ile İletişime Geç
İletişim Tercihi